Bättre än såhär

Bättre än så här blir det inte i Kontorsråttans lilla grå vardag. I tisdags hände det omöjliga. Dom fantastiska Bloggkommentatorerna valde att recensera denna obetydliga lilla B-blogg som du för närvarande hittat till, och dessutom ge sin uppskattning. VILKET resulterade i att KOMMUNHUSET sköt i höjden på Bloggtoppens lista lika snabbt som humöret en fredageftermiddag. Hybris. Från plats 180 med mina 3 muskollegor som läsare per dag till plats 24 med obegripliga 1 018 läsare hittills denna vecka!!

Hädanefter gott folk kommer det bara att gå utför. Min talangbluff kommer synas och KOMMUNHUSET raaaaaasa på topplistorna. Ty jag är ingen humorist av stora mått utan endast en liten oneamongtheotherråtta i det stora maskineriet som kallas Administration. Även om det i sig kräver en stor portion av humor.

Men ikväll firas det. Ordentligt också, eftersom vi stänger igen redan klockan 12 i morgon. Tack tack Offentliga Sektorn!

Kommentarer
Postat av: sofie

Åh vad roligt! Grattis, det är verligen värt att fira, om man dessutom har halvdag så hinner knappt någon märka om man stinker sprit och hetsäter kolhydrater vid skrivbordet:)

2008-10-30 @ 19:45:32
URL: http://fuldans.devote.se/
Postat av: Kajsa

Wiiii! Fantastiska lilla råttan. I höjden på pyramiden som är bloggtoppen. Vi har nått ett mål i planen mott att krossa Blondinbelliatet!

2008-10-31 @ 17:02:26
URL: http://aenigma.blogg.se/
Postat av: Kontorsråttan

I´m in Kajsa!

2008-10-31 @ 17:10:09
Postat av: Kia

Kul med en humoristisk blogg för en gångs skull! Ibland blir man trött på allt mode och dagens outfits. Nej, jag vill veta vad Kontorsråttan har på sig på t.ex. en måndag! //Kia

2008-10-31 @ 23:10:03
URL: http://kiaomlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0