To comment or not to

Kommentarer utgör själva kärnan av en blogg. En blogg utan kommentarer är som ett arkiv utan mötesprotokoll som Husmusen brukar säga. Tomt och meningslöst.

Vissa kommentarer tål att lyftas fram lite extra.

Postat av: Medborgaren
Har kommunen tecknat kollektivavtal med aktuell Lucia? Har ni upphandlat denna tjänst enligt LOU? Har ni tillstånd till allt detta - glöggservering, pepparkakor och allt annat gott? Betalar ni STIM-pengar för detta evenamang? Och hur blir det med tomten? Kommer ni lägga beslag på honom också? Jag är inte avundsjuk men vill att det ska vara rättvist!

2008-12-12 @ 09:24:22


Postat av: Inga
Kommentar till "Medborgarens" kommentar:

Jag tar starkt avstånd från att kommunhuset ska lägga beslag på tomten. "Medborgaren" ska vara väl medveten om att tomten är en representant för socialismen och att det inte råder någon som helst socialism inom kommunhuset. En sådan figur med kommunistskägg och klädd i röda kläder skulle vara en otänkbar tanke i dagens situation. Att dela ut julklappar utan krav på motprestation är ett tydligt tecken på kommunalt socialistflum.
Jag vill istället att styrande politiker upprättar ett kommunalt projekt där vi med omedelbar verkan avskaffar tomten och ersätter denna med projektet "Medborgerlig fostran".
Den kommunala sfären måste vara ett föredöme för våra unga män och kvinnor. En obligatorisk samhällstjänst på ett år, inom projektet "Medborgerlig fostran" för alla unga är ett bättre förslag än ett tomtebesök. Ett sådant år skulle höja barnens, och även "Medborgarens", nivå i fråga om social och moralisk fostran. Då skulle det inte finnas något behov av en tomte.

2008-12-12 @ 12:09:27


Kommentarer
Postat av: Pia

Ojojoj, vilka kommentarer! ;o)2008-12-15 @ 18:52:11
URL: http://anjocapi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0