En kreativ arbetsmiljö får inspirationen att flöda

Något vi känner till väl på Kommunhuset. Varje dag.



Jan Stenmark

Kommentarer
Postat av: svartråttan

Är ni säker på det, att ni jobbar här, en del är bara på besök och en del praktiserar och kanske det rent av är några som bara springer här. Vem vet då alla är dåliga på att tala om när vi har fått ny personal/praktikanter i huset

2008-12-09 @ 13:22:38
Postat av: Katrineholmsbo

Har ni inte introprogram och rundvandring med era nyaanställda. Det har vi på min arbetsplats. Kul blogg förresten! Vi ses igen!



Hälsningar



Sören

2008-12-09 @ 21:38:47
Postat av: tEll

Vänta lite nu, här råder en begreppsförvillelse!

Några exempel:



1. Jag är anställd på kommunhuset men jag gör inte ett skit på dagarna!



2. Jag är inte anställd av kommunen men jag arbetar i kommunhuset just nu och jag jobbar fort och effektivt!



3. Jag är anställd som kommunaltjänsteman och jag sköter samtidigt mitt privata bolag riktigt bra!



4. Jag är här på besök för jag har inget annat för mig på dagarna, jag har besökt denna lokal dagligen i 7 års tid och alla här tror att jag jobbar inom socialtjänsten!



5. Jag driver egen firma men den går väldigt dåligt, därför drygar jag ut min kassa genom ett kommunalt EU-projekt som kräver att jag är kommunalanställd. Mitt uppdrag är att föra statistik av gemförbrukning inom kommunhuset under 1 år. För närvarande inköpt 8600 st. gem i år varav 5300 st. saknas vid revisionen 2008-10-31. Det kallas effektivt revisionsarbete, eller?

2008-12-11 @ 11:27:18
Postat av: Ola Bandola

Vänta lite nu tEll - det kan ju också vara så här:



1. Jag är inte anställd av kommunen men jag besöker näringslivskontoret varje dag med hopp om att få ut några 100-tusen till lön (-löst ekologiskt turistprojekt).



2. Jag är anställd av kommunen men är bara här på tillfälligt besök eftersom mitt andra jobb som exclusiv företagare tar all tid.



3. Jag tror att är anställd av kommunen sedan 1999. Jag arbetar fort och effektivt med bra kvalité. I mitt arbete har jag gjort 129 utredningar för att förbättra den kommunala ekonomin. Ingen av dessa utredningar har tagits på allvar. Jag har aldrig fått någon löneförhöjning



4. Jag vet egentligen inte var jag är anställd, om jag är här eller där och vem jag egentligen är. Just nu är jag här. Pengarna bara flyter in och jag tror att jag har det ganska så bra. Skål!

2008-12-12 @ 09:12:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0